main-menu

Arbeidsuke

Jomfruland Fuglestasjon tilbyr arbeidsuke-plasser for elever på 9. skoletrinn.

Er du fugle- eller naturinteressert, og ønsker en spennende og annerledes arbeidsuke ta kontakt med oss på fuglestasjonen, post@jomfruland.no. Eller kontakt stasjonsleder Vidar Kristiansen på 992 08 216 for mer informasjon.

HauksangerFuglestasjonen har inntil 3 plasser for elever som ønsker å være hos oss i arbeidsuken. Arbeidsuken kan kun gjennomføres i periodene 1.4. – 15.6. og 15.8. – 31.10.

I arbeidsuken vil du delta i det daglige arbeidet ved fuglestasjonen, ringmerking fra soloppgang (når været tillater det), observasjon av trekk og rastende fugler på øya. Jomfruland har mye spennende å by på, både av fugle- og naturopplevelser. Vår og høst byr på forskjellige opplevelser. Mye forskjellig syngende fugl om våren, og et variert antall arter på trekk om høsten.

Vi trenger en bekreftelse fra foresatte på at du kan overnatte på fuglestasjonen i arbeidsuken. Du må ha med sovepose og laken, mat for uken og nødvendig tøy/yttertøy, som tåler regn (hvis dårlig vær). Det er en fordel om du har kikkert, men kikkert kan om nødvendig lånes på fuglestasjonen.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes